Възраждане“ призовава всички българи на 2 октомври да отидат до

...
 Възраждане“ призовава всички българи на 2 октомври да отидат до
Коментари Харесай

Гласувайте за „Възраждане“ и нито един българин няма да бъде изпратен да се бие във война

 Open photo

 

„ Възраждане “ приканва всички българи на 2 октомври да отидат до предизборните урни и да гласоподават. Изправени сме пред избор дали да я има страната ни и да живеем спокойно в нея или да станем „ пушечно месо “, сходно на украинските ни събратя в услуга на непознати ползи.

Ние сме страна, ситуирана на изток, и като член на НАТО ще бъдем изправени пред това нашата територия да се трансформира във фронтова линия, тъй като спорът в Украйна доста скоро ще стане пълномащабна война, за което ние от „ Възраждане “ предизвестяваме от няколко месеца.

 

Не се съмнявайте, че ГЕРБ, „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и всички останали планове на американското посолство ще ни хвърлят във война без съмнения, Заповядат ли им, незабавно ще изпълнят нареждането.

 

В миналите няколко месеца те разрешиха на наша територия да се настанят батальони на американците, както преди време им дадоха безвъзмездни бази на наша територия и милиарди за самолетни чертежи.
Българските държавни управления водят антируска политика, с която ни въвличат в непознат спор, във война, която Съединени американски щати желае да води с Руската Федерация на наша територия.

 

Българският народен интерес диктува да се разграничим от Съединени американски щати и да унищожаваме подвластните политически планове, които американците управляват тук, които настойчиво и поредно работят за унищожаването на Родината ни.

Българският народ има опция да избира рационално и на 2 октомври да промени нещата като излезе и даде поддръжката си за „ Възраждане “ с бюлетина номер 14. Единствено „ Възраждане “ като политическа организация, заставаща зад българския народен интерес, може да предотврати въвличането на страната ни в пълномащабна война.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР